Skön dag :)

Var på Sensus imorse på Gruppmöte mellan 9 och 10 och efter det satt jag kvar och gjorde en försäljningskurs :) Fast vid kvart över 11 blev jag så hungrig så jag var tvungen att åka hem och värma kebabpizzan som blev över från igår :) Det var riktigt smaskigt både idag och igår. Och nu sitter jag här med en kopp kaffe och en chokladkaka.
Solen lyste massor när jag var på Söder men här hemma har den försvunnit bakom molnen.. Lite trist, det är ju sån energikick när solen lyser, tycker ni inte? :) Hade tänkt gå ut o springa men inte när det är mulet. (Skyller på det iaf)

Har ni sett reklamen för Robinson 2009 som ska gå i TV4? Det är en sån otroligt skön låt som jag har försökt att lista ut vad den heter.. Och så fick jag en snilleblixt igår; jag mailar TV4 och frågar. Ja vilken bra idé.. *IQ-fiskpinne* Så fick mail från dom idag och här har ni den för er som tycker den är lika bra som jag tycker :)
Det är ett svenskt band med 5 killar från Göteborg! Otroligt duktiga tycker jag!
Förresten, ska ni se Robinson? Lördag kl 20.00 iaf.. Jag skippar nog det.




Är lite rastlös.. Klockan är inte ens 1 och jag har ingenting inplanerat för resten av dagen.
Får väl ta tjuren vid hornen och ta med allt skräp som ska slängas i grovsoporna.. Det sysselsätter mig i 10 min ungefär.
Sen måste jag fundera ut vad vi ska äta till middag idag.. Har så mycket i frysen men har ingen fantasi över huvudtaget.
Vad kan man göra med kycklingfile? Eller köttfärs? (inte lasagne eller köttfärssås) eller fläskkotletter? Usch är så svårt.. Har massa fisk och räkor också som jag ska göra fiskgratäng av någon dag, fast idag känner jag inte för det.

Just det, läste i Metro idag att "I skuggan av värmen" har biopremiär på fredag! :D Det är alltså en film som är baserad på boken med samma namn, skriven av Lotta Thell! Det är en sann historia och helt klart läsvärd!
Ni som inte läst boken, GÖR DET och se filmen!!! Det ska jag göra, tänker inte missa filmen för allt i världen. Boken är så gripande och man blir riktigt berörd och tagen så ska bli spännande att se om dom lyckats få med det i filmen.. Brukar vara rätt svårt och jag kan faktiskt inte komma på en enda film jag sett som varit lika bra som boken den baseras på. Kan ni komma på nån?

Ha det bäst alla mina söta läsare så hörs vi snart igen!
Puss och kram

Kommentarer
Postat av: Beafiis

Gör en kycklinggryta då? mwd wokgrönsaker.? det är gott.. kyckling faijtas? köttbullar? pannbiffar. köttfärslimpa.? nu har du fått lite förslag. :)

När ska du ut mot skogås nästa gång?

tänkte fall du vill ta en fika el något då?

Puss. <3

2009-03-16 @ 13:15:24
URL: http://bebbanmylife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0